Hukuk Fakültesi

Yarıyıl İçi Ödevleri Hakkında

Yarıyıl içi devleri hakkında detaylı bilgi için tıklayınız

Yarıyıl içi çalışmaları hakkında
1-Yarıyıl içi çalışmaları 11. haftaya kadar işlenen konuları kapsamakta olup. Bu çalışmalar e-ders sisteminde 27.04.2020-30.04.2020 tarihlerine tekabül eden 11. hafta yarıyıl içi çalışması olarak "haftalık ödev kısmı" "yarıyıl içi ödev" çalışması adı altında öğrencilere duyurulacaktır.
2-Yarıyıl içi çalışmalar ile ilgili içerik, ölçüt, kapsam gibi ayrıntılı bilgiler ilgili öğretim elemanı tarafından en geç 30 Nisan 2020 tarihine kadar sisteme yüklenecektir.
3-Yarıyıl çalışmalarının son teslim tarihi olan 15 Mayıs 23.59'a kadar E-ders sistemine girilmiş olmaları gerekir. Bunun dışında herhangi bir yöntemle iletilen (posta, e-posta, faks vs) veya bu tarihten sonra gönderilen çalışmalar dikkate alınmayacak ve öğrencilerin yarıyıl içi çalışma notu sıfır (0) olarak değerlendirilecektir.
4-Yıllık sistemde, yıllık olan zorunlu dersler için mevcut sistem devam edecektir, sadece yılsonu sınavı yapılacaktır. Dönemlik seçimlik derslerde ise 1,2, ve 3. madde geçerlidir.

Menüyü Kapat