Fakültemizde "Medeni Kanun'un Yürürlüğe Girişinin 98. Yılı Konferansı" Gerçekleştirildi

4 Ekim 2023 Çarşamba günü Hukuk Fakültemizde Medeni Kanun’un yürürlüğe girişinin 97. yılı münasebetiyle konferans düzenlenmiştir. Fakültemiz öğretim üyelerinden Doç. Dr. Seda Gayretli Aydın “Medeni Kanun’un Yürürlüğe Girişinin Kadın ve Çocuk Hakları Açısından Önemi” konulu tebliği, Öğr. Üyesi Dr. Özge Atıl Kaya “Çocuklara İlişkin Tıbbi Müdahaleye Rıza” konulu tebliği, Öğr. Üyesi Dr. Süleyman Emre Öztürk “Zorunluluk Hali” konulu tebliği sunmuştur. Trabzon Barosu Avukatlarından Av. Hande Burma ise “Uygulamada Kadın Hakları Açısından Medeni Kanunda Değişiklik Tartışmaları” konulu tebliği sunmuştur. Öğrencilerin yoğun ilgi gösterdiği, sorularıyla ve çözüm önerileriyle renk kattığı konferansa Öğr. Üyesi Dr. Emrah Çetin, Öğr. Üyesi Dr. Reyhan Tuhan Boz ve Ar. Gör. Gizem Zurnacı da katılmıştır. Programa katkı sağlayan konuşmacılara hediyelerini Hocalarımız takdim etmiştir.

Etkinlikten Görüntüler