Hukuk Fakültesi

İnsan Ticareti ve Çocuk Evlilikleri Sempozyumu

Trabzon Universitesi Hukuk Klinikleri Kulübü” 21 Şubat tarihinde 10.00-17.30 saatleri arasında  “İnsan ticareti ve çocuk evlilikleri” adı altında sempozyum düzenleyerek ilk etkinliklerine imza attılar. İki oturumdan oluşan bu sempozyum Trabzon Üniversitesi Hukuk Fakültesi doktor öğretim üyesi Sayın Seda Gayretli Aydın ve  KiKAP baskani Nilgun Turan moderatörlüğünde gerçekleşti.Konuşmacı olarak Yargıtay Cumhuriyet Savcısı Sn. Rıfat Sagut, Trabzon İl Göç Müdürlüğü Göç Uzmanı Sn. Yunus Çakır, ECPAT Türkiye Koordinatörü Av. Sn. Şahin Antakyalıoğlu, İOM Kıdemli Proje Uzmanı Sn. Anastasia Sağlam, Trabzon İl Emniyet Çocuk Şube Başpolis memuru Sn. Nizamettin Şahin, İl Jandarma KOM Uzmanı Sn. Ender Karataş, Ankara Adliyesi Adli Destek ve Mağdur Hizmetleri Müdürlüğü Sosyal Hizmetler Uzmanı Sn. Zeynep Mutlu, Ortahisar İlçe Milli Eğitim Müdürü Sn. Şükür Köse katıldı.Etkinlik  Hukuk klinikleri kulübü, ECPAT Türkiye,KİKAP, Ortahisar Belediyesi, Trabzon Valiliği İl Göç İdaresi Müdürlüğü ve Afgan Hazara derneği bünyesi altında gerçekleşmiş olup, yoğun bir katılımla sonuçlarak buyuk begeni toplamistir.

Menüyü Kapat