Hocalı Katliamı Fotoğraf Sergisi

Hocalı’da yalnızca insanlar değil, insanlık da utanılası bir intikam ve canice bir yöntemle yok edilmiştir. Bu bütün dünyanın acısı, ayıbıdır. Biz Trabzon Hukuk Fakültesi Kamu Denetçiliği öğrenci Topluluğu olarak üzerinden 28 yıl geçen, Hocalı'da yaşatılan bu dramın unutulmamasına bir nebze katkıda bulunmak adına bu görselleri derledik ve fakültemizde sergi şeklinde sizlere sunduk. Yapılan zulümleri unutmak yenilere kapı açmak demektir. Bu vahşeti asla unutmamak ve unutturmamak bizlerin görevidir. Trabzon Hukuk Kamu Denetçiliği öğrenci Topluluğu olarak arkadaşlarımızla Hocalı'da neler olduğu hakkında söyleşilerde bulunduk, daha geniş kitlelere ulaşmak adına o günlerden bizlere kalan görselleri sizin için fakültemizde sergiledik. 1992'de gerçekleştirilen bu katliamda kaybettiğimiz 613 kardeşimizi, bu hain saldırının kederli yıl dönümünde rahmetle anıyoruz ve Azeri kardeşlerimiz, acılarını buradan paylaştığımızı bilsinler istiyoruz.